"The Beast" - Dakar Rally 2021 - geïllustreerd voor Tim Coronel!

BEZIG MET BEWERKEN...

Wat een gave opdracht: Het illustreren van de Dakar Rally auto 2021 "The Beast" van Tim en Tom Coronel. Zo gaaf om te zien wat netwerk voor je kan doen.. Hierdoor heb ik een groot bekendheid in de autowereld mogen ontmoeten!

We hadden afgesproken in - zoals Tim het noemt - zijn ManCave. "The Beast", maar ook de eerdere generaties Dakar Rally's waren aanwezig! Wat was het tof om dit in het echt te mogen bewonderen. Het is een heuze mancave, maar ik kon mij er als vrouw prima vermaken! Het was ontzettend tof, maar ook wel apart om The Beast nu in het echt te zien. Vooral omdat ik urenlang naar de foto van de auto heb gestaard om daarvan de artwork in elkaar te zetten. Om dan alle details en logo's uitvergroot en in het echt te zien, was best merkwaardig!Mijn vingers jeukten stiekem al om de moersleutels te pakken!

Ik vertelde Tim dat mijn droom is om ooit eens aan auto's te sleutelen.
Ik heb voor de kennis nooit gestudeerd, maar ik volg wel een cursus en heb boeken liggen om me hierin te verdiepen. Ik vind het gewoon reuze interessant. Ik heb niet alleen een passie voor het exterieur van een auto, maar ook de werking ervan. Tim vond dat echt tof om te horen. Mijn passie voor auto's is niet zoals bij de meesten ‘aangeboren'. Het is letterlijk gebeurd door mij een keer te mengen in een auto-conversatie tussen mijn vader en broer, die wél vanaf kinds af aan al met auto's bezig waren. Door deze ontdekking en mijn wel-aangeboren-passie fotografie, is mijn business ontstaan!Ik wist al van jongs af aan dat ik geen meisje-meisje ben. Leuke jurkjes waren wel mijn ding, maar ik kwam altijd met vieze nagels thuis na het buiten spelen en de poppenwagen ging gekgenoeg altijd de bosjes in. Ik vind het helemaal niet erg om mijn handen vies te maken, ik geniet er juist van! Wie weet ben ik straks te vinden in een garage...!

Ik was vroeger altijd met mijn handen bezig, maar dan op creatief gebied. Daardoor ook het fotografie, editen en illustreren. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf zou terugvinden in de autowereld. Maar ik ben zo blij dat ik deze passie heb ontdekt. Het is tof om een passie te hebben, in welke voor vorm dan ook.

Als verrassing heb ik ook illustratie laten afdrukken op plexiglas. Natuurlijk even ingepakt voor het moment suprême!:

Zoals je kan horen, was Tim razend enthousiast. Dat maakte me toch wel erg trots! Ook vertelde hij me achteraf dat dankzij mijn gedeelde verhalen hij de waarde van de illustratie nog bijzonderder. Timelapse: Timelapse Artwork "The Beast"